Nina Tejs Jørring
Blog2024-05-05T18:00:03+02:00

Blog af Nina Tejs Jørring

Mit håb er, at jeg kan være med til en positiv forandring for alle, der kæmper med psykisk sygdom. Jeg drømmer om et samfund uden tabu og stigmatisering, hvor man har respekt for mennesker, der angribes af psykisk sygdom. Et samfund der ved at psykisk sygdom påvirker alle i familien, og at psykisk sygdom gør det svært at skabe godt familieliv. Et samfund som derfor støtter op om familier og pårørende, der kæmper for at skabe et godt liv på trods af psykisk sygdom.

Jeg begyndte at skrive blogindlæg i 2015 på Den Offentlige, hvor det var usædvanligt at en overlæge ytrede sig på den måde. I dag gør SoMe det sværere at adskille vores privatperson fra vores professionelle rolle. Men mine læsere skal vide, at jeg her på min hjemmeside udtaler mig både som privat person og som børne- og ungdomspsykiater, men jeg udtaler mig ikke som repræsentant for Psykiatriens ledelse.

2606, 2017

Tænk, hvis det var dit barn uden sikkerhedsline

26. juni 2017|0 Comments

”Sagen er blevet behandlet efter alle regler,” siger vi eksempelvis når vores samfund smider ansvaret, fordi man tror behandling og støtte til sårbare, psykisk syge og børn med handikap er en dårlig investering. Det er tosset, når det nu er en god rigtig investering, skriver Nina Tejs Jørring.

Go to Top